Cem Yılmaz’ın Bodrum’daki yeni eğlence mekanında Nilay Dorsa sahne aldı

İşletmeciliğini iş insanı Cem Yılmaz’ın yaptığı Bodrum’un gece hayatının en seçkin mekanlarından biri olan Bodrum Küfe Marina’da…

İşletmeciliğini iş insanı Cem Yılmaz’ın yaptığı Bodrum’un gece hayatının en seçkin mekanlarından biri olan Bodrum Küfe Marina’da ünlü sanatçı Nilay Dorsa sahne aldı.

Geceye sahne, ,iş, siyaset , spor ve cemiyet dünyasının seçkin insanları rağbet gösterdiği gözlerden kaçmadı.

Gece öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan iş insanı Cem Yılmaz kendisine ünlü komedyen ile aynı ismi taşımaktan dolayı dezavantaj ve avantajları sorulması üzerine Cem Yılmaz “Evet ciddi avantajları olduğu gibi dezavantajları da oluyor. Her şeyden önce esprisi çok oluyor. Ama ben kendi ismimi ve soy ismimi sevdiğim gibi Cem Yılmaz’ın kendisini de severim ve sanatına büyük bir saygım vardır. Hem kış hem yaz sahnemiz mevcut. Kış sahnemiz 160-170 civarında misafirimizi ağırlayabilecek kapasiteye sahip. Bunun yanında yaz sahnemiz 800 misafirimizi ağırlayabilecek ve aynı zamanda Bodrum merkezin en büyük canlı sahnesi.  Yaz sahnemiz için şimdiden çalışmalarımıza başladık ve büyük sürprizlerimiz olacak. Bu gece de Nilay Dorsa ile çok güzel ve keyifli bir gece geçireceğiz. Bodrum halkımızı bekliyoruz” dedi.

Nilay Dorsa’da sahne öncesi yaptığı açıklamada “ Cem Bey gerçekten çok mütevazi ve bir o kadar da pozitif bir insan. Ve Bodrum’da çok şık bir mekan açmış. Bodrum Küfe Marina’ya gelen herkesin çok rahatlıkla eğlenebileceği ve keyif alabileceği bir mekan. Bende uzun bir aradan sonra Bodrum’da böylesine nezih bir mekanda sahne alacağım için heyecanlıyım” diyerek duygularını ifade etti.

GECEDEN KARELER