Evolution of Kickz Sergisi sneaker tutkunlarını bir araya getiriyor

Evren Aktekin bilinen adıyla Evokicks Türkiye’nin ilk sneaker custom art sergisi olan Evolution of Kickz, sokak kültürüyle sneaker sanatını bir araya getirerek benzersiz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.

Organizasyonunu Anılcan Tanrıverdi ve ekibinin üstlendiği bu etkinlik 20-21 Nisan tarihlerinde İstanbul-Kadıköy’de (ZONN Kadıköy) isimli mekanda gerçekleştirilecek. Bu etkinlik, sneaker tutkunlarını ve sanatseverleri bir araya getirerek sokakların enerjisini ve sneakerların ruhunu hissettirecek.

Sokak kültürü, sokak sanatı, müzik, moda ve sosyal dinamiklerin birleştiği bir ortamda, sneakerlar da önemli bir rol oynar. Evolution of Kickz sergisi, sokak kültürünün çeşitli yönlerini ve sneakerların bu kültürdeki rolünü, aynı zamanda geri dönüşüm ve sürdürülebilirliğini keşfetmeyi amaçlayarak da bunu kanıtlayacak. Diğer yandan sneakerlar, sadece ayakkabı değil, aynı zamanda birer sanat eseri olarak da görülebilir. Bunun için Evolution of Kickz Sergisi, sneakerların sanat dünyasındaki evrimini ve özgünlüğünü vurgulayan benzersiz eserleri bir araya getiriyor! Sneaker parçalarından ceketler, sneaker maskeler, sneaker kaykaylar vb eserler, giyilebilir ve geri dönüştürülebilir sanat formuyla sneaker kültürünün sanatla buluşmasını sağlıyor!