Ulaş Sezgin’e Yoğun İlgi Bayram Proğramı Turneye Döndü

 1978 İzmir doğumlu olan ULAŞ SEZGİN, geçtiğimiz hafta haberleri basına konu olan İzmir Çeşmede Cengiz Kurtoğlu’nun sahneye davet etmesi üzerine "Sevmek kim sen kimsin" parçasını Cengiz Kurtoğlu ile birlikte okuyarak viral olmuştu..

Ulaş Sezgin müzik hayatında Bülent Ersoy, Cengiz Kurtoğlu, Mustafa Keser gibi isimler ile çalışma ve aynı sahneyi paylaşmış olup, Türkiye’nin önde gelen mekanlarında ender seslerden ve sahne performansı ile birlikte dikkatleri üzerine oldukça çekmiştir..

Bayram’ın 1. Günü Tesadüf Meyhane 2. Günü Özel Davet 3. Günü Performance By Joy sahnede İzmir de sevenleri ile buluşacak olan Sezgin, 15 Nisan Antik Sahne İstanbul, 17 Nisan Tesadüf İzmir, 18 Nisan Majör01 Adana Sahnesinde ve 19 Nisan da By Joy Performance sahnelerinde dinleyicileri ile bir araya gelecek.

Yoğun sahne programlarının geldiğini belirten Sezgin, her il ve ilçelere zaman ayırmak istediğini belirterek yorgunluk ve yoğunluğunu sevenleri ile buluştuğunda bunun kalmadığını belirterek memnuniyetini dile getirdi.

Büyük üstadların tam destegini alan Sezgin in Menajer’i ve Basın Danışmanı Ahmet Karasekreter ise Ulaş Bey in; yeni klibinin yolda olduğunu Ramazan ayının hemen akabinde mevcut olan Bayram sahneleri ve konserlerinin arkasından söz ve müziği çok ses getiren ünlü sanatçıya ait olan besteyi okumak için stüdyoyaya gireceğini duyurdu.

Ulaş Sezgin e magazin ekibi olarak başarılarının devamı diler Magazin cemiyetine çok ses getirecek bir sanatçının geldiğini belirtmek isteriz.