2022 Yılı Güncel İstanbul Kombi Fiyatları Ne Kadar?

Kış günler içimizi ısıtacak şeyler ararız. Çay, kahve, süt ve diğer tüketilebilen ürünlerdir. Doğalgaz vasıtası ile kış…

Kış günler içimizi ısıtacak şeyler ararız. Çay, kahve, süt ve diğer tüketilebilen ürünlerdir. Doğalgaz vasıtası ile kış günlerinde daha da kapsamlı şekilde ısınmak için kombiye ihtiyaç duyarız. Bunun için İstanbul Kombi fiyatlarını tamamen toplayıp derledik. Sizler için en uygun ve kullanışlı kombilerin fiyatlarını sunmak için karar verdik. Kış günlerinde artık soğuk almadan rahat bir şekilde evinizde ısınma sorununuzu gidermiş olacaksınız. Bunları size seçtiğimiz platformlardan sunacağız.

Kombi Servisleri

İSTANBUL’DA KOMBİ ÇEŞİTLERİ

Kombiler her ürünlerde olduğu gibi kendi aralarında kategorilere ayrılır. Bunları tek tek listeleyip sizi de bilgilendirebiliriz. Bunlar aslında halkımızın bildiği ve resmen genel kültür sorusu gibi bir nitelik taşıyan bilgilerdir. İstanbul kombi çeşitleri denilince aklınıza, aslında bir çok şey gelebilir. Çok fazla vakit kaybetmeden hemen kombi çeşitlerini inceleyelim.

 

Gaz Yakıtlı Kombiler

Gaz yakıtlı kombiler genelde kendi içinde yoğuşmalı, konvansiyonel kombi ve bacalı kombi olmak üzere üç kategoriden oluşmaktadırlar. Özellik açısından da ikisinin de türev ithafında aynıdır. İstanbul kombi fiyatlarına göre genelde ucuz olabilecek kombiler içerisinde yer almaktadır bu sınıf.

Kombi Fiyatları

Yoğuşmalı Kombi

Bu kategoride bulunan kombiler genelde A sınıfı enerji tüketim sınıfına müdahildir. Baca işletmesi hermetik olup, yeni nesil teknolojiler vasıtasıyla üretilmişlerdir. %105 yakıt verimliliği taşırlar. İstanbul Kombi fiyatlarına göre bu kombiler genelde orta fiyatlı kombilerdir. Yeni nesil aksam ve titanyum alışımı kullanılan bu kombi çeşitlerinde üstelik arızalar sık sık gözlemlenmez ve gayet uzun ömürlüdürler. Bu kombi çeşidi ise günümüzde pek yaygın olan ve çokça kullanılan bir çeşittir.

 

Konvansiyonel Kombi

Bu kombi türü İstanbul Kombi fiyatlarına göre orta düzeyli gruba üyedir. Bu çeşit kombilerin yakma verimi %95’in altındadır. Doğalgaz yakımının ve tasarruf konumunda tam verimlilik sağlamamasının neticesinde kendileri bu yerini yoğuşmalı kombilere kısa vadede bırakabilirler. Konvansiyonel kombiler eski teknolojiler ile hazırlandığı için arızaları ve bakımları oldukça zahmetlidir.Kombi fiyatları arasında gene uygun ve hesaplıdır ancak çok sık kullanılmazlar.

 

Bacalı Kombi

Bacalı kombiler, eski nesil kombiler olduğu için günümüzde pek tercih edilmezler. Bina çatısına kadar uzatılan bir boru vasıtası ile kendilerine bağlanırlar ve bu boru vasıtası ile içlerinde ısı döngüsünü sağlarlar. Oldukça ucuz olması ile beraber günümüzde kullanımı pek tavsiye edilmeyen seridendirler. İstanbul Kombi fiyatlarınca en uygunlarıdır ancak günümüzde pek tercih edilmedikleri için kullanımı yaygın değildir.

Bizi Takip Edin;

Facebook: https://www.facebook.com/kombifiyati
Twitter: https://twitter.com/kombifiyati
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC1ThwulTbyg55xO3zEz7HmQ

 

Backlink

SEO ve Basın Bülteni Hizmetleri
www.BacklinkV.com