Duqqan Sahne’de çılgın yılbaşı!

İşletmeciliğini Gökhan Reis’in yaptığı ve İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından biri olan Duqqan Sahne çılgın bir yılbaşına…

İşletmeciliğini Gökhan Reis’in yaptığı ve İstanbul’un en gözde eğlence mekanlarından biri olan Duqqan Sahne çılgın bir yılbaşına ev sahipliği yaptı.

 

Yıl boyunca sahnesinde ağırladığı birbirinden ünlü isimler ve Türkiye’de eğlence hayatına farklı bir bakış açısı getiren Squid Game, Red Night Party ,Zombi, Rodeo, Star Wars, White Night, Roman gecesi ,Bubble Party, Pijama Party ve Christmas Party gibi konsept partilerle büyük kitlelere hitap eden Duqqan Sahne yılbaşına özel bir gece hazırladı.

 

Gecede Pau birbirinden sevilen şarkıları ile Duqqan Sahne misafirlerini coştururken, DJ Jardel ise çaldığı şarkılarla geceye katılan her yaş grubundan misafirlerini pistte dakikalarca çılgınlar gibi dans ettirdi.

Gecede ayrıca oryantal Şennur Timzan muhteşem performansıyla ayakta alkışlanırken gece boyunca yapılan çekilişlerle Duqqan Sahne misafirlerine ödüller dağıtıldı.

Saatler 24:00’ü gösterirken Duqqan Sahne misafirleri bu kez de havai fişek gösterisini dışarı çıkarak dakikalarca izledi. Gece boyunca Duqqan Sahne çalışanlarının günün anlam ve önemine göre özenle hazırlamış kıyafetleriyle misafirlerini ağırlarken Duqqan Sahne bazı anlarda sadece meşaleler ve volkanlarla aydınlatıldı.

Gece öncesi kısa bir açıklama yapan Duqqan Sahne işletmecisi Gökhan Reis “Acısıyla tatlısıyla bir yılı daha hep birlikte bitiriyoruz. 2022’de bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize teşekkür ederken 2023’te yine hep birlikte olmayı hedefliyoruz. Hem kendi adıma hem kızım adına yeni yılın herkese sağlık ve mutluluklar getirmesini diliyorum. Yeni yıldan itibaren yeniliklerimiz hızla devam edecek ve Ramazan Bayramı sonrası tüm misafirlerimiz tamamen yenilenmiş bir Duqqan Sahne görecekler. Sanatçılarıyla olsun, dış görünümü ve yenilikleriyle olsun gerçekten bambaşka bir Duqqan Sahne keyfi yaşayacaklar. Bugüne kadar yaptığımız konsept partilerimiz bu yıl daha farklı ve daha bambaşka olacak” diyerek duygularını ifade etti.