Kuba Dragos’ta Uğur Karakuş izdihamı

Fantezi müziğin sevilen seslerinden Uğur Karakuş hafta sonu Kartal Kuba Dragos sahnesinde hayranları ve müzikseverlerle buluştu.

Ünlü sanatçının rahatsızlığı sebebiyle kısa bir aradan sonra tekrar sahnelere döneceğini duyan Uğur Karakuş hayranları geceye yoğun ilgi gösterirken gece için özel olarak Kuba Dragos sahnesinde ekstra masa ve sandalyeler konularak izdihamın önüne geçilmesi sağlandı.

 

Sahne öncesi kısa bir açıklama yapan Uğur Karakoç “Kuba Dragos daha önce defalarca sahne aldığım çok sevdiğim dostum Nejat Alır’ın yeri. Burası benim sadece sahne aldığım bir yer değil aynı zamanda bizim kendi yerimiz. Bu gecede bizi sevenler yalnız bırakmadılar. Güzel bir sahne olacağına inanıyorum. Yılbaşında da büyük ihtimalle yurt dışında sahne alacağım. Herkese mutluluk dolusu bir yeni yıl diliyorum” diyerek duygularını ifade etti.

Kuba Dragos işletmecisi Nejat Alır ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada “ İstanbul’un Anadolu yakasında açılacak bir işletmeye ünlü isimleri getirmeyeceğimizi veya sahnemizde yoğunluk olmayacağı söylenirken her hafta ciddi bir talep ve yoğunluk yaşıyoruz. Kaldı ki sadece Kuba Dragos sahnesi değil aynı zamanda Kartal’da Tornado adlı işletmemizde de büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Misafirlerimizi en mükemmel şekilde ağırlıyoruz ve kendimizi devamlı olarak yenileyerek İstanbul’un gece hayatının gözde mekanlarından biri olmayı başardık” dedi.