Mimar Nurhal Coşkun başarısını ödülle taçlandırdı

Her yıl Medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN BOĞAZ MESLEK BAŞARI ÖDÜLLERİ Gizem…

Her yıl Medya , sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği ALTIN BOĞAZ MESLEK BAŞARI ÖDÜLLERİ Gizem Deniz Kirişci organizatörlüğünde görkemli bir törene ev sahipliği yaptı.


Sunuculuğunu Gizem Deniz Kirişci ve Gökay Kalaycıoğlu’nun gerçekleştirdiği gecede ulusal ve uluslararası çapta birçok sanatçının katılımı ile sanata ve sanatçıya şiddete karşı büyük bir farkındalık yaratıldı. Yıldızlar geçidi yaşanan geceye yoğun ilgi gösterildi.


Sektörünün zirve isimlerinden olan Nurhal Coşkun ’un kurucusu olduğu NURHAL COŞKUN MİMARLIK ‘YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN MİMARİ PROJE ŞİRKETİ‘’ seçildi. Sahnede yaptığı konuşma ile büyük övgü ve alkış toplayan Nurhal Coşkun, ödül gecesine damgasını vuran isimlerden oldu. Başarısı ödül ile taçlanan Nurhal Coşkun güçlü enerjisi ve şıklığıyla dikkatleri üzerine çekerken, bu ödülün kendileri için çok önemli bir motivasyon olduğunu ve çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini belirtti.

Önümüzdeki günlerde adını çok daha sık duyacağımız Nurhal Coşkun sektöründe yürüttüğü başarılı faaliyetler ile zirveye yerleşmeyi başardı ve yeni projelerini de yakın zamanda duyuracağının sinyalini verdi.