Ali Arda Yalçın’ın Yeni Şirketi PR Oyununu Değiştirdi

Türkiye’nin önde gelen genç girişimcilerinden Ali Arda Yalçın, İzmir’de başlatıp Türkiye’nin en büyüklerinden olan yeni nesil sosyal medya ajansını yurtdışına sattıktan birkaç ay sonra İstanbul’da yeni Start Up’ı Cabro Creative PR ile halkla ilişkilerde yeni bir dönem başlattı.

Özellikle yetenekli şarkıcılar, oyuncular ve İnfluencerlar’a hizmet veren Cabro PR Şirketi, geliştirdiği kusursuz PR ve tanıtım sistemini, yeteneklerini ve hizmetlerini Türkiye ile paylaşmak isteyen önemli kişilere ve şirketlere sunuyor.

Gerçek Yetenekler Değerini Bulacak

Bize özel yaptığı açıklamada Yalçın, “Kurmuş olduğumuz bu sistem sayesinde gerçek yetenekler asla gizli kalmayacak. Un kapanı furyası bitti, TV dünyası bitti. Şimdi sırada oluşturduğumuz bu yeni teknoloji var” açıklamasında bulundu.

Farklı projelerine de değinen Ali Arda Yalçın, 2023 yılı içerisinde, oluşturduğu bu yeni sistemi Metaverse’e entegre edeceği ve insanların artık yeteneklerini 7/24 gösterebileceği ve tekrar eden 3D bir vitrin oluşturma imkanı olabileceğini söyledi.

Yeni Kitap Yolda

Seri girişimci, iş adamı Ali Arda Yalçın aynı zamanda yazarlık yönüyle de biliniyor. Türkiye’de teknoloji alanında en çok okunanlar arasına giren son kitabı Geleceğin Rüyası Metaverse’ten sonra, şu an yeni kitap projesi üzerinde çalıştığını açıkladı. 39.Uluslararasi İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda büyük ilgi gören Ali Arda Yalçın’ın sevenleri kitaplarını imzalatırlarken bir yandan başarılı iş adamından tavsiyeler istediler. Yalçın, yazmakta olduğu yeni kitabının 2023 yılında raflarda yerini alacağı bilgisini paylaştı.

Ali Arda Yalçın Kimdir?

Ali Arda Yalçın girişimciliğe İzmir’de kurduğu sosyal medya ajansı ile başlamıştır. İlk kitabı “İnstagram Zenginler Kulübü” ile Türkiye’de sosyal medyayının otoritelerinden biri olan Ali Arda Yalçın, NFT ve Metaverse konularında Türkiye’de bu alanı yönlendiren isimlerden biri olmuştur.

Uluslararası ölçekte 2200+ danışmanlık veren Ali Arda Yalçın, Türkiye’yi teknolojik alanda çok başarılı bir sekilde temsil etmiştir. İkinci kitabı “Geleceğin Rüyası Metaverse” Türkiye’de teknoloji severler tarafından yoğun ilgi görmüştür.

İstanbul’da gelişmiş bir network ağına sahip CABRO Creative şirketiyle birçok tanınan simanın kariyerlerinde yükselmesinde önemli rol oynamış olan iş adamı Yalçın, Dijital PR alanında geliştirdiği sistemle çok büyük başarılara imza atmıştır.

3.Uluslararasi Altın Medya Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Girişimci Yazarı” ödülü alan Ali Arda Yalçın, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek, 39.Uluslararasi İstanbul Tüyap Kitap Fuarı’nda 3 gün grandpashabet üst üste imza günü düzenlenen sayılı yazarlardan olmuştur.