Orhangazi & Bayrampaşa Oto Ekspertiz Hizmetleri

Bayrampaşa Oto Ekspertiz merkezimizde sunulan ekspertiz hizmetleri, müşterilerimize paket fiyatları halinde sunulmaktadır. Deneyimli personelimiz tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda araçta yapılacak işlemlere yönelik olarak, uygun fiyatlarla en kaliteli hizmetler sunulmaktadır.

Müşterilerimiz, motor ekspertiz hizmeti almak için standart veya kapsamlı paket seçeneklerimizden istedikleri hizmet türünü seçerek en uygun fiyatlarla motor performans testi yaptırabilirler. Orhangazi Oto Ekspertiz fiyatları başlıklı sayfamızda, paket kapsamlarına göre detaylı fiyat bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Son zamanlarda yapılan düzenlemeler doğrultusunda, araç muayenelerinin ardından hazırlanan raporlar tamamen ekspertiz şirketlerinin sorumluluğuna verilmiştir. Yani, eğer bir rapor yanlışlık veya hata içeriyorsa, sorumluluk tamamen ekspertiz şirketlerine ait olacak ve müşterilerin hakları her durumda korunacaktır. Bayrampaşa Oto Ekspertiz Merkezimiz, ekspertiz hizmeti alanında müşterilerine en kapsamlı hizmeti sunmaktadır ve 0 doğru sonuçlarla gerçeği yansıtan raporlar sunarak müşterilerimizin güvenini kazanmaktadır.

Motor Dyno Testi Uygulamak Zararlı mı?

Motor performans testi, araç sahiplerinin sıklıkla yaptırmaları gereken bir testtir. Çünkü motor, aracın en önemli parçasıdır ve performansının ne durumda olduğunu öğrenmek oldukça önemlidir. Bu test sayesinde araçtaki motorun gücü ve performansı hakkında en güncel bilgilere sahip olunabilir.

Motor performans testinin düzenli aralıklarla yapılması, araçta ileride oluşabilecek arızaların ve problemlerin önceden tespit edilmesi ve önlenmesi açısından önemlidir. Ancak test öncesinde gerekli önlemlerin alınmaması, aracın aksamlarının zarar görmesine neden olabilir. Bu nedenle, testler öncesinde merkezimizde yapılan hazırlık ve güvenlik önlemleri ile aracın her türlü güvenliği sağlanır ve testler uygulanır. Böylece araçlar, testten herhangi bir zarar almadan çıkarlar. Ayrıca araç muayene öncesinde de bu test yaptırılabilir ve aracın muayeneden geçmesi için gerekli olan belgeler sağlanabilir.

Motor Gücü Yüzdesi

Motor performans testi sırasında belirlenen motor yüzdesi, aracın motor gücü hakkında önemli bir bilgi sağlar. Bu test esnasında araç stant üzerinde çalıştırılır ve hızlanma çizgisi, ulaştığı hız miktarı ve ortam sıcaklığı gibi çeşitli parametreler ölçülerek aracın motor yüzdesi değeri hesaplanır. Motor yüzdesi, aracın performansının ne kadarını gösterdiğini belirtir. Örneğin, 55 KW ve 75 HP motor gücüne sahip bir orta sınıf aracın motor yüzdesi