Özel Tasarım Saten Tesettür Abiye Modelleri

Son tesettür giyim trendinde yer alan modellerden biri de saten tesettür abiyeler. Özel günlerin yaklaşmasıyla kıyafet seçimi de daha telaşlı ve heyecanlı oluyor.

Son zamanlar özel günlerde kullanılan elbise modellerinden olan saten tesettür abiye modelleri şık tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Ayrıca dört mevsimde giyilebilen saten tesettür abiyeler, her davet için de uygun görünüyor. Farklı işleme ve renklerle çeşitli modellerde sunulan saten tesettür abiye modelleri sunulur. Parlak ve yumuşak dokusuyla ilgi çeken bu abiye modelleri kadınlar tarafından da tercih edilmektedir.

Saten Tesettür Abiye Modelleri ile Kolay Kombinleme

Saten tesettür abiye modelleri, hemen hemen her yerde bulunabilecek elbise modelleri arasındadır. Özel günlerde tercih edebileceğiniz bu modeller aynı zamanda kolay bir şekilde de kombinlenebiliyor. Seçilen saten tesettür abiye renginde bir şal ya da eşarp oldukça uyumlu olacaktır. Genelde bu elbise modellerinde sade model ve düz renkteki şallar kullanılmaktadır. Her yaşa ve tarza hitap eden saten tesettür abiyeler son moda trendine göre sunulmuştur. Şal ve eşarp seçimi yapıldıktan sonra kombini tamamlamak için uygun bir çanta ve ayakkabıya ihtiyaç var. Sade renklerde küçük boyutta bir çanta tercih edebilirsiniz. Mevsime göre açık ya da kapalı düz renklerde bir ayakkabıyla bu kombin tamamlanacaktır. Dolayısıyla saten tesettür abiye modellerinin kombinlenmesi oldukça kolaydır.

Resmi Davetlerin Vazgeçilmezi: Saten Tesettür Abiyeler

Özel davetler elbette sadece düğün, nişan ve benzer günlerden oluşmuyor. Kurumsal amaçlı yapılan etkinlikler de birer özel davettir. Dolayısıyla bu davetlerde de şık ve resmi bir kombin oldukça uygun olacaktır. Bu noktada tesettürlü kadınlar için tasarlanan saten abiyeler son derece ideal bir seçim olacak. Resmi davetlerin vazgeçilmezi olan bu abiyeler hem şık hem de asaletli bir duruşu beraberinde getiriyor. En çok bu kullanıma uygun olan renkler arasında zümrüt yeşili, siyah, pudra, bordo ve bej yer alıyor. Tarzınıza ve gözünüze hitap eden resmi davetlerde kullanılmak üzere sade saten tesettür abiyeleri seçebilirsiniz.

Farklı Detaylarıyla Dikkat Çeken Saten Tesettür Abiyeler

Saten tesettür abiye modelleri, farklı detaylarla tasarlanmış olup dikkat çekiyor. Özellikle de bel, boyun, kol ve etek kısımlarındaki detaylar elbiseyi daha çekici kılıyor. Kollarındaki işlemeler, beldeki kemer, arka eteğinin daha uzun olması bu detaylar arasındadır. Yaz aylarında daha fazla tercih edilen bu abiyeler ile sıra dışı bir görünüm yakalamak mümkün. Kısacası en az bir detayının bulunması oldukça şık ve dikkat çekici bir görünüm sunacaktır.

Saten tesettür abiye modeli hemen hemen her yerde kullanıma uygundur. Bu nedenle kadınlar tarafından günümüzde sıklıkla tercih edilmektedir. Şıklığı ve zarafeti bir arada sunan bu abiye modelleri özel davetlerde daha fazla kullanılıyor. Modern tasarımlarda karşınıza çıkan saten tesettür abiye modelleri Esma Karadağ tarafından sunulmuştur. Her zaman modasını koruyacak olan bu özel kıyafet modelini siz de seçebilirsiniz.